Voorkeuren voor toestemming aanpassen

We gebruiken cookies om u te helpen efficiënt te navigeren en bepaalde functies uit te voeren. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over alle cookies onder elke toestemmingscategorie.

De cookies die zijn gecategoriseerd als "Noodzakelijk" worden opgeslagen in uw browser omdat ze essentieel zijn voor het mogelijk maken van de basisfuncties van de site.... 

Altijd actief

Noodzakelijke cookies zijn nodig om de basisfuncties van deze site mogelijk te maken, zoals veilig inloggen of het aanpassen van uw toestemmingsvoorkeuren. Deze cookies slaan geen persoonlijk identificeerbare gegevens op.

Geen cookies om weer te geven.

Functionele cookies helpen bij het uitvoeren van bepaalde functies, zoals het delen van de inhoud van de website op sociale mediaplatforms, het verzamelen van feedback en andere functies van derden.

Geen cookies om weer te geven.

Analytische cookies worden gebruikt om te begrijpen hoe bezoekers omgaan met de website. Deze cookies helpen informatie te verschaffen over statistieken zoals het aantal bezoekers, bouncepercentage, verkeersbron, enz.

Geen cookies om weer te geven.

Prestatiecookies worden gebruikt om de belangrijkste prestatie-indexen van de website te begrijpen en te analyseren, wat helpt bij het leveren van een betere gebruikerservaring voor de bezoekers.

Geen cookies om weer te geven.

Advertentiecookies worden gebruikt om bezoekers advertenties op maat aan te bieden op basis van de pagina's die u eerder hebt bezocht en om de effectiviteit van de advertentiecampagnes te analyseren.

Geen cookies om weer te geven.

Wraps with spinach, mozzarella, tomatoes and skyr pesto

Wraps with spinach, mozzarella, tomatoes and skyr pesto

Ingredients:

  • 9 natural plain crêpes
  • Smoked Italian ham
  • 300 grams of spinach
  • 2 ripe tomatoes
  • 3 scoops of mozzarella
  • 1 garlic clove
  • 2 tablespoons toasted pine nuts
  • 60g grated parmesan cheese
  • 200g Skyr
  • Basil 2 full handfuls
  • Pepper and salt
  • 4 tablespoons Olive oil
  • Pepper and salt
  • skewers

Preparation:

  • Cut the Italian ham into thin strips and fry until crispy in a non-stick pan
  • Add the spinach and let it simmer with the lid on. Once the spinach is soft, let it simmer until the liquid has evaporated.
  • Season with pepper
  • Cut the tomatoes and mozzarella into pieces

Pesto:

  • Blend the garlic with the toasted arrow nuts, Parmesan cheese, olive oil and basil in the blender. Season with some pepper
  • Spoon the pesto through the skyr, season with some more pepper if desired.
  • Spoon the spinach and ham mixture onto the crêpe
  • Sprinkle the mozzarella and tomato on top
  • Fold up the crêpe as shown and serve with a skewer and a spoonful of Skyr pesto.

Enjoy!

Making lemon meringue tarts with Beauvoorde American style pancakes
13 May 2024
Savoury crêpes with ham and cheese
13 May 2024