Hartige pannenkoeken met ham en kaas

Wraps met spinazie, mozarella, tomaten en skyr-pesto
13 mei 2024
Pannenkoekentaart met fruitmascarpone
13 mei 2024

Hartige pannenkoeken met ham en kaas

Benodigdheden: 

  • 400 gram geraspte kaas (type Emmental, Gruyere of Comte)
  • 400 gram gekookte ham
  • 9 Beauvoordse naturel pannenkoeken 
  • Peper of gerookte paprika
  • Boter
  • Gemengde sla
  • Appelazijn

Bereiding

  • Smelt een klontje boter in de pan
  • Leg een pannenkoek in de pan en strooi op de helft wat gemalen kaas en beleg dit met een sneetje ham. 
  • Kruid indien gewenst met wat peper of paprikapoeder.
  • Vouw de pannenkoek dicht en draai deze om zodra de kaas aan het smelten is. Bak ook de tweede kant.
  • Meng de sla met wat olijfolie en appelazijn.
  • Dien samen op.

Smakelijk!