Lichtmis is coming!

Pannenkoekentiramisu met frambozen & mascarpone
4 maart 2024
Beauvoords Bakhuis onderdeel van de Cérélia Groep
6 maart 2024

Lichtmis is coming!

6 maart 2024

Feest van het licht en heerlijke pannenkoeken! 

“In mei legt iedere vogel een ei,” zegt het spreekwoord. Maar onze legkippen zijn er nu al als de kippen bij. Zij beginnen rond Lichtmis opnieuw volop eieren te leggen. Het ideale moment dus om extra pannenkoekenbeslag te maken.

Op zondag 2 februari is het Lichtmis. Na de donkere maanden keert het licht langzaam terug en vieren we feest. Deze dag staat centraal voor het gezellig samen zijn en de komst van de lente. En hoe doen we dat beter dan met een stapel hemelse pannenkoeken?

Wil je ronduit scoren? Koop dan nu al een grote voorraad Beauvoordse pannenkoeken: handig verpakt, perfect gebakken en onweerstaanbaar lekker.

Leve het licht!

Leve het jaarlijkse pannenkoekenfestijn!