Voorkeuren voor toestemming aanpassen

We gebruiken cookies om u te helpen efficiënt te navigeren en bepaalde functies uit te voeren. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over alle cookies onder elke toestemmingscategorie.

De cookies die zijn gecategoriseerd als "Noodzakelijk" worden opgeslagen in uw browser omdat ze essentieel zijn voor het mogelijk maken van de basisfuncties van de site.... 

Altijd actief

Noodzakelijke cookies zijn nodig om de basisfuncties van deze site mogelijk te maken, zoals veilig inloggen of het aanpassen van uw toestemmingsvoorkeuren. Deze cookies slaan geen persoonlijk identificeerbare gegevens op.

Geen cookies om weer te geven.

Functionele cookies helpen bij het uitvoeren van bepaalde functies, zoals het delen van de inhoud van de website op sociale mediaplatforms, het verzamelen van feedback en andere functies van derden.

Geen cookies om weer te geven.

Analytische cookies worden gebruikt om te begrijpen hoe bezoekers omgaan met de website. Deze cookies helpen informatie te verschaffen over statistieken zoals het aantal bezoekers, bouncepercentage, verkeersbron, enz.

Geen cookies om weer te geven.

Prestatiecookies worden gebruikt om de belangrijkste prestatie-indexen van de website te begrijpen en te analyseren, wat helpt bij het leveren van een betere gebruikerservaring voor de bezoekers.

Geen cookies om weer te geven.

Advertentiecookies worden gebruikt om bezoekers advertenties op maat aan te bieden op basis van de pagina's die u eerder hebt bezocht en om de effectiviteit van de advertentiecampagnes te analyseren.

Geen cookies om weer te geven.

Crêpes salées au jambon et fromage

Crêpes salées au jambon et fromage

Ingrédients :

  • 400 grammes de fromage râpé (type Emmental, Gruyère ou Comte)
  • 400 grammes de jambon cuit
  • 9 crêpes naturel de Beauvoords Bakhuis
  • Poivre ou paprika fumé
  • Beurre
  • Salade mixte
  • Vinaigre de pomme

Préparation

  • Faire fondre une noix de beurre dans la poêle.
  • Déposer une crêpe dans la poêle, saupoudrer la moitié de fromage moulu et recouvrir d’une tranche de jambon.
  • Assaisonner éventuellement d’un peu de poivre ou de paprika.
  • Refermer la crêpe et la retourner dès que le fromage est fondu. Faire frire l’autre face également.
  • Mélanger la laitue avec un peu d’huile d’olive et de vinaigre de cidre de pomme.
  • Servir ensemble.

Bon appétit !

Wraps aux épinards, mozzarella, tomates et pesto de skyr
13 mai 2024
gâteau de crêpes au mascarpone de fruits
13 mai 2024