Voorkeuren voor toestemming aanpassen

We gebruiken cookies om u te helpen efficiënt te navigeren en bepaalde functies uit te voeren. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over alle cookies onder elke toestemmingscategorie.

De cookies die zijn gecategoriseerd als "Noodzakelijk" worden opgeslagen in uw browser omdat ze essentieel zijn voor het mogelijk maken van de basisfuncties van de site.... 

Altijd actief

Noodzakelijke cookies zijn nodig om de basisfuncties van deze site mogelijk te maken, zoals veilig inloggen of het aanpassen van uw toestemmingsvoorkeuren. Deze cookies slaan geen persoonlijk identificeerbare gegevens op.

Geen cookies om weer te geven.

Functionele cookies helpen bij het uitvoeren van bepaalde functies, zoals het delen van de inhoud van de website op sociale mediaplatforms, het verzamelen van feedback en andere functies van derden.

Geen cookies om weer te geven.

Analytische cookies worden gebruikt om te begrijpen hoe bezoekers omgaan met de website. Deze cookies helpen informatie te verschaffen over statistieken zoals het aantal bezoekers, bouncepercentage, verkeersbron, enz.

Geen cookies om weer te geven.

Prestatiecookies worden gebruikt om de belangrijkste prestatie-indexen van de website te begrijpen en te analyseren, wat helpt bij het leveren van een betere gebruikerservaring voor de bezoekers.

Geen cookies om weer te geven.

Advertentiecookies worden gebruikt om bezoekers advertenties op maat aan te bieden op basis van de pagina's die u eerder hebt bezocht en om de effectiviteit van de advertentiecampagnes te analyseren.

Geen cookies om weer te geven.

Pannenkoekentaart

Pannenkoekentaart

Mijn moeder bakte niet alleen de lekkerste pannenkoeken, ze maakt ook nog steeds de lekkerste aardbeienconfituur.  Met grote stukken aardbeien in en de helft minder suiker dan in de winkelconfituur. 

Dit recept maak ik graag met mijn jongste dochter van 4 jaar. Het is heel makkelijk en ze kunnen al smullen terwijl ze bezig zijn.

Benodigdheden: Een pot (zelfgemaakte) confituur met brokjes, 500 ml room, 2 zakjes vanillesuiker en ½ citroen.  150 gram aardbeien. Beginners: een pakje van 500 gram Beauvoordse pannenkoeken (9 stuks), Gevorderden: twee pakjes van 9 Beauvoordse pannenkoeken. Eventueel wat muntblaadjes ter versiering.

Klop de room op met de vanillesuiker en het sap van de citroen naar smaak.  Leg de eerste (koude) pannenkoek op een plat bord en smeer ze in met confituur, leg er nog een pannenkoek op en smeer ze in met de room, bouw zo verder tot je pannenkoeken op zijn of tot de taart omvalt.

Werk af met een laagje verse aardbeien en eventueel wat versnipperde muntblaadjes

Pannenkoek met Strudel-allures
4 maart 2024
Pannenkoekentiramisu met frambozen & mascarpone
4 maart 2024