Hapjes en wraps ‘n rolls

Mini pannenkoekjes met gegrild fruit
4 maart 2024
Pannenkoek met Strudel-allures
4 maart 2024

Hapjes en wraps ‘n rolls

Je kan ook lekkere hapjes maken met de natuurpannenkoekjes.

Met gerookte zalm en wat kruidenkaas bijvoorbeeld.  Rol ze op en snij in stukjes van zo’n 2cm, een prikkertje erin en je hapje is klaar.

En wraps ’n rolls in de brooddoos zijn een leuke variatie op de boterhammetjes:  Besmeer de pannenkoek met gekruide ricotta, gegrilde paprika’s, rucolasla of verse spinazie en rol hem op.  Wikkel hem in een vershoudfolie en stop ze in de boterhamdoos..

Je kan ook variëren met kruidenkaas, zalm, geraspte wortels, kerstomaatjes en kropsla in de zomer, of met guacamole en langoustinestaartes:

Benodigdheden: 1 goede rijpe avocado, 1 sjalotje fijngehakt, een grote vleestomaat, geschild en ontpit, een teentje knoflook, enkele takjes koriander, limoensap, peper en zout, langoustinestaarten of gatjes op z’n oostends.

Hak de tomaat in stukjes, plet de avocado en de look samen met het sjalotje fijn, meng er wat limoensap en koriander door, doe er de stukjes tomaat bij en kruid af met peper en zout.  Pel de gatjes en leg er 3 op een natuurpannenkoek.  Doe de guacamole erover en rol hem op.  Smakelijk.