Nieuws

De basis van onze recepten dateert uit ver vervlogen tijden. Maar voor de rest staat de tijd niet stil in de oudste pannenkoekenbakkerij van België. Hier ontdek je nieuws en nieuwtjes.

Vacature

07 oktober 2023

Vanaf december starten wij met de productie in een nachtploeg. In verband met onze groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Bouw jij mee aan onze toekomst? De volledige functieprofielen van onze vacatures zijn te vinden op www.werkenbijcerelia.be.

Reageren kan door een CV en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@beauvoordsbakhuis.be.

Beauvoords Bakhuis onderdeel van de Cérélia Groep

07 oktober 2023

Beauvoords Bakhuis is onderdeel geworden van de Cérélia Groep. Beauvoords Bakhuis is een gevestigde naam in de branche en sterk in de productie van vers verpakte pannenkoeken, die voornamelijk geleverd worden aan de Belgische en Scandinavische retailmarkt. Beauvoords Bakhuis is (net als een productiefaciliteit van Cérélia) gevestigd in het Belgische Veurne en beschikt over een gedegen productielocatie waarin de afgelopen jaren fors is geïnvesteerd. Beauvoords Bakhuis vormt een mooie aanwinst voor de Cérélia Groep en stelt Cérélia in staat om de internationale groei in de afzet van pannenkoeken, poffertjes en American pancakes te versnellen. 

 

Walter Kluit, Co-CEO van de Cérélia Groep en Managing Director van de Pannenkoeken Divisie: “Beauvoords Bakhuis is een solide onderneming, die in staat is gebleken om met een kwalitatief hoogwaardig product een vaste plaats te verwerven in de markt voor verse pannenkoeken. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer waarde toevoegen in de markt.” 

 

Karen Pauwelyn, sinds 2005 Managing Director en eigenaar van Beauvoords Bakhuis, deelt het enthousiasme: “Met elkaar kunnen we de vele kansen die we voor de internationale markt zien nog beter verzilveren en verdere groei van de pannenkoeken en poffertjes categorie realiseren.” 

 

Over Cérélia 

Cérélia is een toonaangevende fabrikant van kant-en-klare deegoplossingen voor taart en pizza, maar ook van kant-en-klare pannenkoeken, poffertjes, American pancakes, koekjes en koekjesdeeg. Cérélia is met een omzet van ruim € 800 miljoen Europees marktleider in koelvers deeg en pannenkoeken. Er werken bij Cérélia 2.000 medewerkers in 12 fabrieken in Europa en NoordAmerika. Sinds de oprichting in 2012 heeft Cérélia haar productportfolio uitgebreid en zich in meer landen in Europa en Noord-Amerika gevestigd. Na de overname van De Bioderij in 2015 volgden het Engelse Bakeaway (2016), English Bay Batter in Canada en de Verenigde Staten (2017) en US Waffle (2021). Ook werden de Europese deegmerken van General Mills in 2022 overgenomen. Cérélia heeft aanzienlijke marktaandelen in het private label segment en produceert naast de eigen merken ook voor enkele van de grootste merken ter wereld. Daarbij worden regelmatig innovatieve producten geïntroduceerd. 

 

www.cerelia.com

 

Over Beauvoords Bakhuis 

Beauvoords Bakhuis is van oorsprong een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1970 richt op de productie van pannenkoeken en wafels. Beauvoords’ pannenkoeken en wafels worden ambachtelijk gebakken en via foodservice verkocht aan het supermarktkanaal, en industriële afnemers. In 2007 is de productie verhuisd naar de nieuw gebouwde vestiging in Veurne en is de productie verder geautomatiseerd. Met het oog op toekomstige groei is het gebouw in 2019 verder uitgebreid. 

 

Beurs Tavola 2020

Beurs Tavola 2020

20 februari 2020

15-16-17 maart

Kortijk Xpo

Lichtmis is coming!

30 januari 2020

Feest van het licht en heerlijke pannenkoeken! 

“In mei legt iedere vogel een ei,” zegt het spreekwoord. Maar onze legkippen zijn er nu al als de kippen bij. Zij beginnen rond Lichtmis opnieuw volop eieren te leggen. Het ideale moment dus om extra pannenkoekenbeslag te maken.

Op zondag 2 februari is het Lichtmis. Na de donkere maanden keert het licht langzaam terug en vieren we feest. Deze dag staat centraal voor het gezellig samen zijn en de komst van de lente. En hoe doen we dat beter dan met een stapel hemelse pannenkoeken?

Wil je ronduit scoren? Koop dan nu al een grote voorraad Beauvoordse pannenkoeken: handig verpakt, perfect gebakken en onweerstaanbaar lekker.

Leve het licht!

Leve het jaarlijkse pannenkoekenfestijn!

Happy back to school met de heerlijke Beauvoordse mini-pannenkoeken!

30 augustus 2019

Happy Back to school met de heerlijke mini-pannenkoeken van het Beauvoords Bakhuis!

Het is zover... juli en augustus vlogen voorbij. Je smeert nog de laatste keer een laagje aftersun op om je zomerkleurtje te verlengen én haalt de boekentasjes van je kids van onder het stof. Tijd om het gewone levern op te pikken en terug naar school te gaan.

Je blikt met heimwee terug op je zomervakantie. Want we hebben het allemaal zo non-stop druk, druk, druk. Rushen van hier naar daar...

Maar waarom zou je dat vakantiegevoel niet het hele jaar door vasthouden? Met de heerlijke Beauvoordse mini-pannenkoeken is het een fluitje van een cent!

Even aan de drukte ontsnappen en het ultieme familiemomentje beleven. Als zalig vieruurtje verorberen, plezante verwennerij op woensdag of welverdiend comfortfood in het weekend. Genieten maar!

Je leest het goed, haal je back-to-schoolvoorraadje maar al in huis ;-).

Heb je een vraag?

Contacteer ons gerust via +32 58 298 291, we helpen je graag verder!

Smakelijk!

 

Goede voornemens voor 2019 - Pure Green Certificaat

04 januari 2019

Vanaf 01/01/2019 proberen wij ons steentje bij te dragen aan het milieu door enkel nog te werken met duurzame energie.

Bewijs: Pure Green Certificaat van Elexys

Kerstmini’s: plezier voor groot en klein!

26 december 2018

De winterse gezelligheid heeft zich weer overal genesteld. Fleece dekentjes, twinkelende lichtjes, warm gezelschap van vrienden en familie, cadeautjes, knetterende haardvuren … en njammie!!! Lekkere wafels, pannenkoeken en American Pancakes van Beauvoords Bakhuis!!!

Wie zijn gasten wil verrassen met een extra sfeervol, origineel feestbord, serveert uiteraard onze speciale Mini-Kerstpannenkoeken. Ze zijn superleuk verpakt en de kinderen zullen dolle pret beleven om ze te versieren met kerstmotieven in poedersuiker.

Hiervoor vind je in ieder pak handige sjabloontjes. De Mini-Kerstpannenkoeken zien er niet alleen fantastisch uit, ze smaken ook hemels!

Sinterklaas op komst! Pak uit met de American Pancakes van Beauvoords Bakhuis!

04 december 2018

Weldra trekken de Sint en zijn Pieterbaas weer over onze daken. De kinderhartjes popelen. De schoentjes worden gezet, tekeningen worden gemaakt en met zijn allen zingen de kinderen hun sinterklaasliederen bij de schoorsteenmantel… want op 6 december komt de Sint bij ze langs met massa’s leuke geschenken! En die ochtend wordt het weer zwoegen en zweten om al het moois en lekkers in een recordtempo uit te pakken…

Vandaar onze gouden, zalig, zoete, overheerlijke tip: pak uit met een super ontbijt met American Pancakes van Beauvoords Bakhuis!

De allerkleinsten zullen niet alleen hun duimen en vingers aflikken. Met zo’n njammie krachtvoer zullen ze er gegarandeerd voluit tegenaan kunnen gaan om in een mum van tijd hun uitpakklus te klaren!

Smakelijk Sinterklaasfeest!

Karen – Beauvoords Bakhuis

 

Met een pannenkoek in de hand komt men door het ganse boekenland!

27 augustus 2018

Met volle zin terug naar school? Succes verzekerd met comfortfood van Beauvoords Bakhuis!

De zonovergoten vakantie zit er bijna op. De kleine spruiten maken zich klaar voor een nieuw jaar op de schoolbanken. Het zalig opblijven en het lekker lang uitslapen is weldra voorbij. Straks zal de wekker weer klokvast - zonder excuus - aflopen … Zonder excuus? … Serveer de mini-pannenkoeken van Beauvoords Bakhuis! Wedden dat je lievelingen zonder morren het bed uitspringen voor hun verrukkelijk portie powerfood om er weer eens volop tegenaan te gaan? Want 'met een pannenkoek in de hand komt men door het ganse boekenland!'

Beauvoords Bakhuis wenst jullie een excellent nieuw schooljaar!

 

PLMA 2018 in Amsterdam (29 - 30/05/2018)

29 mei 2018

World of Private Labels (PLMA) 2018, Amsterdam
--> Visit us in Hall 6 - Stand F6301 

Proef de lente met fritattensuppe van Beauvoords Bakhuis

21 maart 2018

Smullen van de lente op zijn Oostenrijks? Proef deze heerlijke pannenkoekensoep! 

Het is nog wat frisjes, maar niettemin begint de lente al te kriebelen. Geniet van de eerste zonnestralen op je snoet bij een lekker bord Oostenrijkse pannenkoekensoep of fritattensuppe met pannenkoekenreepjes van Beauvoords bakhuis.

Recept:

• maak een bouillon met rundsvlees of groenten voor de vegetariërs

• rol de natuur pannenkoeken van Beauvoords Bakhuis op en snij ze in fijne reepjes

• hak bieslook fijn

Verdeel de fritatten (= de fijne reepjes pannenkoek) over de borden. Schep de bouillon over de reepjes. Werk af met frisse, fijngesneden bieslook en laat de lente aan de tafel openbloeien!

 

Succes met het recept en Smakelijk!

Beauvoords Bakhuis op Tavola 11 - 12 - 13 maart: stand 1138

01 maart 2018

Licht wat?? Ah, Lichtmis

02 februari 2018

Feest van het licht, met onze hemelse pannenkoeken.

In onze streken wordt op 2 februari Maria-Lichtmis gevierd. Van oudsher worden er op die dag door iedereen pannenkoeken gebakken en gegeten. Er bestaat zelfs een gezegde over deze christelijke traditie: “Geen vrouwtje zo arm, of ze maakt op Lichtmis haar pannetje warm.”

Lichtmis is het lichtfeest dat het einde van de koude, donkere winter aankondigt. In de oude weerspreuken wordt beschreven hoe de dagen zichtbaar lengen.

Met Lichtmis mogen we nog eens goed vieren, want dat is eigenlijk de laatste feestdag die verbonden is met Kerstmis. 2 februari valt namelijk precies 40 dagen na Kerstmis. Zo blijft men in Polen en Guatemala Kerstmis vieren tot aan Lichtmis. De kerstbomen worden daar niet, zoals in de meeste landen, na 6 januari opgeruimd, maar pas op 2 februari!

Rond Lichtmis beginnen de kippen weer eieren te leggen. Eieren genoeg dus voor een heerlijk pannenkoekenbeslag… Maar wie absoluut wil scoren, haalt natuurlijk de pannenkoeken van Beauvoords Bakhuis uit de koelkast. Handig verpakt, perfect voorgebakken en ronduit verrukkelijk!

Leve het licht! Leve de ontluikende lente! Leve het heerlijke pannenkoekenfeest! Mmmmmaria Lichtmis ...

Laat het je smaken! 

Ben jij braaf geweest dit jaar? Dan is er zeker ook een pannenkoekje voor jou!

13 november 2017

Gekregen van de Sint: een nieuw jasje!

Stilletjes aan trekt de koude over ons land. De dagen worden korter, donkerder en frisser. De ideale weersomstandigheden voor een warme pannenkoek! Minder tijd om een maaltijd te prepareren? Geen probleem, snel een pakje Beauvoordse pannenkoeken opentrekken voor al die lekkerbekken!

Bij die brr koude dagen, kruipen we graag wat dichter bij elkaar om ons gezellig op te warmen. Wij vulden dan ook snel ons verlanglijstje in voor de Sint. En hoera! Gekregen van de Sint: een nieuw jasje! Zo staan we samen paraat om de koude dagen te trotseren.

 

Bij het begin van de koude dagen, start ik in een nieuw jasje! #hersft #halloween #nieuwe verpakking

26 oktober 2017

Join our team!

10 augustus 2017

Technische operator m/v

Functie

Heb je een passie voor techniek en productiesector? Heb je een grote verantwoordelijkheidszin en is voeding volledig je ding? Ben je op zoek naar een job als operator in een twee-ploegensysteem regio Veurne?

Kies dan zeker voor een job bij Beauvoords Bakhuis!

Taken

* je start de machines op,

* je geeft de nodige parameters in,

* je voert kwaliteitscontroles uit,

* bij panne probeer je de fout op te sporen en te herstellen,

* je onderhoudt de machines in samenwerking met externe specialisten,

* je stuurt een team aan.

Profiel

* je bent technisch geschoold (A2),

* je hebt een goede kennis Nederlands en/of Frans,

* je werkt nauwkeurig, stipt en bent betrouwbaar,

* je bent bereid om in twee ploegen te werken (van 6u-14u of van 14u-22u),

* je hecht een groot belang aan hygiëne,

* je kan zelfstandig werken en neemt initiatief.

* je bent flexibel ingesteld,

* je bent een teamplayer.

Aanbod

* een job binnen een familiale en leuke sfeer,

* een variërende job waarin je zowel in team alsook zelfstandig werkt,

* na een goede interim-periode, kun je in aanmerking komen voor een vast contract,

* een uitdagende voltijdse job,

* een vlotte bereikbaarheid (vlak naast de snelweg).

Ben jij de operator met de technische knowhow die we zoeken? Solliciteer dan snel en stuur je CV en motivatiebrief op naar info@beauvoordsbakhuis.be

Veel succes en hopelijk tot snel!

Vanaf heden officieel een RSPO-member!

27 juli 2017

Ons RSPO-certificaat is binnen!

Er is een dringende behoefte en groeiende globale zorg dat goederen worden geproduceerd zonder schade aan het milieu of de samenleving te veroorzaken. De organisatie Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) promoot de productie en het gebruik van duurzame palmolie. RSPO zorgt ervoor dat de groeiende vraag naar palmolie op een verantwoorde wijze gecontroleerd en beheerst wordt. Zo zorgt RSPO vb. dat alle plantages en de mensen die er werkzaam zijn, betere leef- en werkomstandigheden krijgen.

Het gebruik van natuurlijke en duurzame grondstoffen in het productieproces draagt het Beauvoords Bakhuis hoog in het vaandel. De Beauvoordse pannenkoeken met palmolie zijn voor onze klanten herkenbaar in de productnaam en op de factuur. De productnamen werden aangevuld met ons certificaatnummer, namelijk MB RSPO certificaat 89452. 

De RSPO-certificering is een garantie voor onze klant dat de productie en het gebruik van de palmolie duurzaam is. Op die manier draagt het Beauvoords Bakhuis een steentje bij aan het milieu en de samenleving!

Voor meer info: http://www.rspo.org/certification

 

One of a kind!

23 mei 2017

#kwaliteit wordt niet verborgen #kenmerkend en lekker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________

Wederom de BESTE pannenkoeken van de wereld!

19 mei 2017

Ook dit jaar worden onze pannenkoeken bekroond!

Bewijs = Superior Taste Award 2017!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Verwen je mama op de beste manier met Moederdag!

11 mei 2017

Beauvoordse pannenkoeken om je mama te verwennen!

Leg haar (en jezelf) in de watten met Beauvoordse pannenkoeken en schenk mama een overheerlijk zoet moment op zondag 14 mei!

 

Het recept is te vinden op onze website.

 

 

 

Deelname PLMA Beurs in Amsterdam op 16 en 17 mei 2017 !

06 april 2017

Op 16 en 17 mei 2017 zal het Beauvoords Bakhuis opnieuw present zijn op de PLMA Beurs!

Al meer dan 30 jaar ontmoeten producenten en detailhandelaars elkaar op de internationale beurs PLMA (wereld van Private Label).

De International Trade Show brengt detailhandelaars en fabrikanten samen om hen te helpen nieuwe producten te vinden, nieuwe contacten te maken en nieuwe ideeën te ontdekken, die hun huismerken zal helpen slagen en groeien.

Vandaag is de behoefte aan nieuwe producten, contacten en ideeën nog nooit zo groot geweest! Het marktaandeel van de huismerken is het hoogste ooit. De toekomst belooft nog meer huismerken als de detailhandelaars internationaal gaan uitbreiden en een grotere rol gaan spelen in hun eigen marketing en de producten die ze verkopen.

De PLMA 2017 "Wereld van Private Label" International Trade Show wordt gehouden in de RAI in Amsterdam, Nederland. Meer dan 4.300 tentoonstellingen van bijna 60 nationale en regionale bedrijven zijn aanwezig. Producten in de kijker omvatten verse, bevroren en gekoelde voedingswaren, droge kruidenierswaren en dranken. Alsook non-food categorieën waaronder cosmetica, gezondheid en schoonheid, huishouden en keuken, nazorg van de auto, tuin en onderhoud & DIY. De beursvloer is onderverdeeld in een afzonderlijke food en non-food zaal om de bezoekers te helpen hun tijd optimaal te benutten.

Wij kijken er alweer naar uit!

Onze niet te missen promoties!

05 april 2017

Onze niet te missen promo’s!

 

Promoties vanaf 10/04/2017 t.e.m. 23/04/2017 (week 15 en 16):

• Pannenkoeken vacuüm verpakt van 500 gram   -->9 + 2 pannenkoeken gratis,

• Pannenkoeken papierenverpakking van 1 kg   -->  18 + 4 pannenkoeken gratis,

• Pannenkoeken vacuüm verpakt van 1kg   -->  18 + 2 pannenkoeken gratis. 

 

Promoties vanaf 09/10/2017 t.e.m. 22/10/2017 (week 41 en 42)

• - 10% korting op ALLE pannenkoeken!

 

Plaats dus snel uw bestelling! info@beauvoordsbakhuis.be of 058/ 298 291

 

Pannenkoek verwenpakket - Beauvoords bakhuis

Tijd voor Beauvoordse pannenkoeken

25 januari 2017

Tijd voor Beauvoordse pannenkoeken! Maak kans op ons verwenpakket!

Nu de dagen iets langer worden en de temperaturen weer wat stijgen, is het tijd voor een gezellig samenzijn! Op 2 februari is het namelijk Maria-Lichtmis, of Lichtmis, het oeroude feest dat het moment viert waarop Jezus voor het eerst onder het volk verscheen. De moderne interpretatie van Lichtmis is gelukkig wat lichter en speelser: na de donkere maanden keert het licht langzaam terug en vieren we feest! En hoe vier je beter feest dan met heerlijke pannenkoeken?!

Volgens de traditie van Lichtmis leggen de kippen begin februari terug eieren en kan er zo beslag voor pannenkoeken gemaakt worden. Het bakken van de zoete lekkernij gaat gepaard met een oud gezegde: ‘Er is geen vrouwtje zo arm of ze maakt haar pannetje warm.’ En wie zijn wij om oude gezegdes en tradities te doorbreken?

Beauvoords Bakhuis doet guitig mee aan deze leuke feestdag en roept alle kinderen op om een pannenkoek te versieren en er een foto van te nemen! De winnaar wordt beloond met een verwenpakket waarin drie pannenkoeksoorten (gesuikerd, natuur en met bier) én een doos wafels zit!

Plaats de foto voor 05/02/2017 op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/BeauvoordsBakhuis/

Smakelijk!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Time for “Beauvoorde” pancakes! Win our pancake package!

Now that the days are getting longer and temperatures are starting to rise, it’s time to get out of your cocoon and spend quality time with friends and family. On February 2nd, we celebrate Candlemas. This age-old feast commemorates the moment Jesus first appeared in public. Luckily, the modern interpretation of the festival is brighter and livelier; the light is slowly returning after the dark months of winter. Reason enough to celebrate! And why not with pancakes?

According to Candlemas folklore, it is at the beginning of February that hens start laying eggs again, an important ingredient in fresh, delicious pancakes. The traditional baking of the pancakes is even accompanied by an old saying: “Even the poorest of wives warm up their little pan.” And who are we to do away with old customs, traditions or sayings?

Beauvoords Bakhuis is delighted to take part in this wonderful festival and invites all children to decorate a pancake and take a picture of the result! The winner will receive a delicious pancake package (which includes three kinds of pancakes: sweetened, natural and with beer) and a box of tasty waffles!

Post the picture before February 5th 2017 on our Facebook page https://www.facebook.com/BeauvoordsBakhuis/

Good luck!

Bezoek ons op SIAL in Parijs

22 september 2016

Bezoek ons op stand D020 in in Hall 6.

Ontdek onze IQF pannenkoeken en wafels!

Tot binnenkort!

 

Beauvoords pannenkoeken en wafels

Vernieuwde geveldecoratie

15 augustus 2016

Ons nieuwe geveldoek ziet er geweldig uit. 

Aan de kant van de E40 op onze toren kun je van heinde en verre al de pannenkoek en wafel zien blinken!

Toeter als je voorbij rijdt!

Reportage in de Week van de Smaak.  Proef van de interne keuken van dit familiebedirijf.

Familie troef bij het Beauvoords Bakhuis

18 januari 2016

Familiebedrijven: ze zijn er nog! Families die hun culinaire stempel drukken op wat er vandaag op tafel komt.  

Ze kregen het mee met de paplepel en de smaak zit in hun genen.  Deze bedrijven gaan met graagte over van vader op zoon, van moeder op dochter... Proef van hun familiegeheim en ontdek de band met hun product.

Beauvoords Pannenkoekenhuis

Een vrouw zat thuis met haar eerste kindje.  Ze woonde naast het kasteel van Beauvoorde en ze dacht terug aan hoe haar moeder pannenkoeken bakte op de Leuvense stoof.  Ze besloot er ook te bakken.  Al gauw verkocht ze uit het raam goudgele exemplaren aan toeristen.  Voor ze het goed en wel besefte, kwam het legendarische reportageprogramme 'Echo' filmen.  De dag na de uitzendig stonden rijen hongerige mensen aan het raam te wachten.  Maggie Duquesne trommede dan maar vlug de buurvrouw op om mee te bakken.  Mond aan mond reclame zorgde ervoor dat meer en meer mensen hun weg vonden naar het Beauvoords pannenkoekenhuis.  Al gauw bakten tien dames uit de buurt gezellig mee.  Na verloop van tijd kreeg de zaak een professionele productielijn.  

Tegenwoordig is het dochter Karen die de Beauvoordse Pannenkoeken leidt.  De productie verhuisde naar Veurne en nog steeds wordt naar grootmoeders recept gebakken met echte boter en rauwe melk, recht van bij de boer.  Dit vasthouden aan traditie werpt zijn vruchten af:  al drie jaar op rij winnen de Beauvoordse pannenkoeken de ITQI award voor 'de beste pannekoek'.  Niet zomaar een titel, maar een wedstrijd waarbij honderd chef-koks en sommeliers punten geven voor uitzicht, geur, smaak, mondgevoel en textuur.  En als je Karens dochtertje vraag wat ze het lekkerste vindt: frietjs, spaghetti of chocoladetaart?  Dan zegt ze volmondig: pannenkoeken!  

En ze bakken nog lang en gelukkig.

Waarom verkoop AD Delhaize onze pannenkoeken?

14 december 2015

Interview met Christophe Cornette, uitbater AD Delhaize Oostende

Hoe lang verkopen jullie al de pannenkoeken van Beauvoords Bakhuis?
Christophe Cornette: “Ik denk dat we ergens in 2008 gestart zijn. Dus toch al meer dan 7 jaar.”

Waarom zijn jullie met Beauvoords Bakhuis in zee gegaan?
Christophe Cornette: “Onze winkel ligt op de route tussen de E40 en de kust. Er passeren hier heel wat toeristen. Ze zijn vaak op zoek naar streekproducten en de Beauvoordse pannenkoeken zijn ook niet overal verkrijgbaar!”

Lust je zelf ook weleens een pannenkoekje?
Christophe Cornette: “Zeer zeker, en ik moet toegeven dat ik dan steeds jullie pannenkoeken neem”

Is er dan zo’n verschil met het andere aanbod aan pannenkoeken?
Christophe Cornette: “Jullie pannenkoeken zijn nog met verse boter gemaakt en dat proef je. Traditionele ingrediënten, gewoon lekker.”

Lekkere nieuwe dingen geproefd!

29 oktober 2014

Nu moeten we er nog een beetje geheimzinnig over doen, maar heel binnenkort breiden we ons gamma uit. De laatste tests en proeverijen waren superpositief. Binnenkort lees je hier meer over.