Certificaten voor het Beauvoords Bakhuis

IFS certificaat

Het Beauvoords Bakhuis behaalde meer dan 97 percent voor de International Featured Standards FOOD.  Dat is een mooie beloning voor de grote aandacht die het Beauvoords Bakhuis besteedt aan de hygiëne en kwaliteit van zijn productie. Een mooi resultaat dankzij de inspanningen op het vlak van voedselveiligheid en de jarenlange ervaring met het bakken van pannenkoeken, pancakes en wafels.

 

 

 

Biocertificaat

Onze Bio-pannenkoeken bestaan uit 99% biologische grediënten. De producten voor de Bio-pannenkoeken komen rechtstreeks uit de natuur en worden in de productie steeds apart gebakken. De Beauvoordse Bio-pannenkoeken werden opnieuw getest en goedgekeurd! Het Biogarantiecertificaat is hier het bewijs van.

 

 

RSPO Certificaat (License number:9-2048-17-100-00)

Er is een dringende behoefte en groeiende globale zorg dat goederen worden geproduceerd zonder schade aan het milieu of de samenleving te veroorzaken. De organisatie Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) zorgt ervoor dat de groeiende vraag naar palmolie op een verantwoorde wijze gecontroleerd en beheerst wordt. Zo zorgt RSPO vb. dat alle plantages en de mensen die er werkzaam zijn, betere leef- en werkomstandigheden krijgen. 

Het gebruik van natuurlijke en duurzame grondstoffen in het productieproces draagt het Beauvoords Bakhuis hoog in het vaandel. De RSPO-certificering is een garantie voor onze klant dat de productie en het gebruik van de palmolie duurzaam is. Op die manier draagt het Beauvoords Bakhuis een steentje bij aan het milieu en de samenleving! 

                                  Voor meer info: https://rspo.org/members/6416